x

N3DS Pokemon Ultra Moon | Nintendo 3DS

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

N3DS Pokemon Ultra Moon | Nintendo 3DS

Beschrijving:
In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ga je op avontuur in de diverse werelden die achter deze Ultra Wormholes liggen. Binnen een Ultra Wormhole zijn er talloze warpgaten die naar andere werelden leiden. Probeer nieuwe werelden te verkennen als je hier langskomt! Je kunt zelfs naar de thuiswereld gaan van de mysterieuze Pokémon die bekend staan als Ultra Beasts.
De Ultra Recon Squad is een mysterieuze groep afkomstig uit een wereld die achter een Ultra Wormhole ligt. Met welk doel zijn ze naar Alola gekomen? In elke versie kunnen spelers het verhaal vanuit een ander perspectief zien, waarbij Dulse en Zossie een hoofdrol spelen in Pokémon Ultra Sun, en waarbij Phyco die rol inneemt in Pokémon Ultra Moon.

Er vallen meer dan 400 Pokémon te ontdekken in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Veel ervan waren niet aanwezig in Pokémon Sun en Pokémon Moon. De verschijning van een aantal van deze Pokémon is afhankelijk van de versie van de game. In hetzelfde veld met hoog gras waarin Houndoom verschijnt in Pokémon Ultra Sun, verschijnt Manectric in Pokémon Ultra Moon.

Tijdens je avonturen rondom Alola zul je ook nieuwe Ultra Beasts tegenkomen

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop