x

Abus RWM450 Rookmelder Nieuw

€ 39,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Abus RWM450 Rookmelder Nieuw

Beschrijving:
Met de ABUS RWM450 bent u 12 jaar verzekerd van een veilige woonomgeving. Deze melder is niet alleen een rookmelder maar ook een hittemelder waardoor hij geschikt is om te worden geinstalleerd in keukens. De melder is draadloos koppelbaar met andere melders waardoor extra brandveiligheid wordt gecreëerd. Zo kunnen zich alle bewoners bij brand op tijd in veiligheid brengen en wordt een beginnende brand in ruimtes waar zich op dat moment niemand bevindt (kelder, was keuken, zonder) snel gedetecteerd. De rookmelder is van het merk ABUS en is gecertificeerd op basis van Q-label waardoor te stellen is dat hij uiterst betrouwbaar is. Eenvoudige montage door lijmconstructie met magnetische bevestigingsplaat vermakkelijkt de installatie en maakt het dus mogelijk dat er niet geboord hoeft te worden.

4 stuks aanwezig, prijs is per stuk!

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €70,-
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren