x

AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR II Objectief

€129,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR II Objectief

Beschrijving:


DX-formaat teleobjectief dat met zijn geringe afmetingen een aanzienlijk voordeel biedt. Met een veelzijdig brandpuntsbereik van 55-200 mm en een ultracompact ontwerp is dit teleobjectief de perfecte metgezel voor kleinere DX-formaat D-SLR camera's.

Dit compacte, lichte en handzame objectief is uitstekend geschikt voor close-ups van verafgelegen onderwerpen, reisfoto's, opnamen tijdens sportieve uitjes en enthousiaste natuurfotografie. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat u comfortabel uit de hand kunt fotograferen en het intrekbaar objectiefmechanisme maakt dit objectief uitstekend draagbaar. De autofocus is snel, nauwkeurig en superstil en Nikon's vibratiereductiesysteem staat garant voor scherpe beelden.

Handzaam telezoomobjectief: dekt een flexibel brandpuntsbereik van 55-200 mm (kleinbeeldequivalent: 82,5-300 mm). Uitstekend geschikt voor reisfoto's, verafgelegen onderwerpen, opnamen tijdens sportieve uitjes en enthousiaste natuurfotografie.

Intrekbaar objectiefmechanisme: trek het objectief in wanneer het niet in gebruik is, zodat het uitstekend draagbaar is.

Ultracompact en licht: dit objectief is ingetrokken slechts 83 mm lang en weegt slechts 300 gram.

Vibratiereductiesysteem (VR): zorgt voor heldere, scherpe beelden. Biedt meer stabiliteit wanneer u fotografeert uit de hand, waardoor u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn. Het VR-systeem heeft een stille werking, zelfs tijdens het filmen.

Kwaliteitsbeelden van Nikon: dit objectief produceert prachtig scherpe foto's en video's, zelfs wanneer u opnamen uit de hand maakt. Eén element van ED-glas (extra lage dispersie) beperkt chromatische aberratie tot een minimum bij beelden met een hoog contrast.

SWM (Silent Wave Motor): voor een snelle, nauwkeurige en superstille werking.

Kortste scherpstelafstand: 1,1 m over het hele zoombereik.

Compact systeem: met zijn gestroomlijnde ontwerp biedt dit teleobjectief veelzijdige mogelijkheden en een uitstekende draagbaarheid. Door dit objectief te combineren met een kleine Nikon D-SLR-camerabody en het NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II-zoomobjectief, beschikt u over een krachtige dubbele zoomkit die uw tas niet extra zwaar maakt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Bij ons: €129,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop