x

Alecto DVC216IP Outdoor Wifi Camera

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Alecto DVC216IP Outdoor Wifi Camera

Beschrijving:
Beveilig je huis met de Alecto DVC216IP Wifi camera voor buiten. Dankzij de uitstekende HD beeld- en geluidskwaliteit (1920 x 1080 px) maakt deze camera zeer scherpe camerabeelden. Deze beelden kun je overal bekijken op je smartphone en tablet, waardoor je ook als je níet thuis bent toezicht hebt.

De Wifi camera beschikt over infraroodverlichting. Hierdoor zie je ook in de nacht goed met een uitzonderlijk groot bereik tot zelfs 12 meter.

De Alecto DVC216IP heeft een bewegingssensor met een bewegingsdetectie tot wel 8 meter. Zodra er beweging rondom je huis is, krijg je een melding op je tablet of smartphone via een push bericht. Daarbij beschikt hij over een PIR sensor, waarmee je vals alarm kunt voorkomen. Je kunt namelijk van te voren zelf activiteitszones instellen, zodat je alleen een melding krijgt van beweging op zelf aangegeven zones. Zo kun je bijvoorbeeld een deel deactiveren waarbij er altijd beweging is, zoals de takken van een boom.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €80,-
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop