x

Apple iPad 2018 (6th Gen) 32GB Wifi | Wit

€ 199,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPad 2018 (6th Gen) 32GB Wifi | Wit

Beschrijving:
Schermdiagonaal 9,7 inch
Camera: 8MP camera en 1.2MP voorcamera
Intern werkgeheugen (RAM) 2 GB
Opslagcapaciteit 32 GB
WiFi

Notities maken op iPad was nog nooit zo gemakkelijk als op Apple iPad 2018 32GB Wifi . Tekenen, noteren en markeren; je doet het allemaal op deze iPad met ondersteuning voor Apple Pencil (1e generatie). Deze stylus van Apple, die los verkrijgbaar is (LET OP! NIET meegeleverd), voelt net zo natuurlijk aan als een echt potlood. Met de A10 Fusion chip navigeer je snel door apps heen. Handig als je een 4K video bewerkt of een grafisch complexe game speelt op het Retina scherm.
Daarnaast heeft deze iPad genoeg kracht om meerdere apps tegelijk te gebruiken. Zo schrijf je een werkstuk terwijl je ondertussen surft op het internet en tegelijkertijd ook nog een FaceTime gesprek voert met een vriend.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €199,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop