x

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB | Nieuwe Accu

€ 449,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB | Nieuwe Accu

Beschrijving:
Accu nieuw (NIET origineel Apple)
12 megapixel camera, 4k videokwaliteit
6.5 inch OLED scherm
Processor: A13 Bionic-processor
Ondersteuning voor wifi 6

De iPhone 11 Pro Max is niet alleen groots in formaat, maar ook in functionaliteit. Het grote scherm zorgt dat video’s en foto’s kijken nog fijner is. Met de iPhone 11 Pro Max geniet je ook van een supersnelle processor, een ijzersterke batterij en een gelikt design met een super retina XDR display.
Drie camera’s achterop
Vernieuwde Face ID. Een grotere kijkhoek binnen Face ID zorgt namelijk dat je de iPhone 11 Pro Max ook gemakkelijk ontgrendelt wanneer je toestel plat op tafel ligt.
5 uur meer batterij
Razendsnel schakelen
Het design heeft veel weg van zijn voorganger, de iPhone Xs Max. Het toestel heeft een flink formaat, wat zorgt dat multitasken via het toestel ideaal is. Nieuw in het uiterlijk is de opstelling van de camera’s. Door de komst van een extra lens is er gekozen om de cameraset in een vierkant op te stellen, in plaats van verticaal. Ook dit keer heeft de iPhone geen fysieke homeknop en is er een notch aanwezig aan de voorkant voor de sensor. Er is in het design gekozen voor luxe materialen die lang meegaan, zoals roestvrijstaal en een glazen afwerking.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €449,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop