x

Apple iPhone 13 Pro Goud 128GB | Accu 86%

€ 559,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone 13 Pro Goud 128GB | Accu 86%

Beschrijving:
Batterijcontditie: 86 procent
6.1 inch Super Retina XDR-display
120Hz OLED-scherm
A15 Bionic-processor

Apple iPhone 13 Pro en Apple iPhone 13 Pro Max zijn de eerste iPhones met ProMotion technologie. Je scherm ververst 120 keer per seconde, waardoor animaties er vloeiend uitzien. Als je een tekst leest gaat de verversingssnelheid omlaag, wat goed is voor je ogen. Met de verbeterde camera's maak je scherpere foto's bij weinig licht en met Cinematic Mode film je eenvoudig professioneel uitziende filmpjes. Het toestel is krachtig en razendsnel dankzij de A15 Bionic Chip en 6 GB werkgeheugen.

De verschillen tussen de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max bevinden zich vooral op het vlak van design en schermgrootte en batterij.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €559,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop