x

Apple iPhone 14 Rood 128GB | Accu 87%

€ 549,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone 14 Rood 128GB | Accu 87%

Beschrijving:
Batterijconditie: 87%
6.1 inch OLED beeldscherm
12MP hoofdcamera
Snelladen, draadloos laden
crashdetectie

Apple heeft bij de iPhone 14 voor een hoofdcamera van 12 megapixel gekozen. Dit zijn evenveel pixels als bij de iPhone 13, maar door de grotere sensor maak je nog betere foto’s in alle omstandigheden. Naast de hoofdlens beschik je nog over een ultra groothoeklens voor hele brede foto’s.

Deze iPhone 14 is uitgerust met de razendsnelle Apple A15 Bionic-chipset waardoor je nooit last hebt van haperingen of lange wachttijden. Zelfs wanneer je meerdere zware taken uitvoert blijft alles soepel werken! Daarnaast is de chip ook erg energiezuinig waardoor je langer met één batterijlading doet. De chip is verbeterd vergeleken met de iPhone 13, waardoor je iPhone nu nog sneller aanvoelt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €699,-
Bij ons: €549,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop