x

Apple iPhone 6s Plus 16GB Goud

€ 119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone 6s Plus 16GB Goud

Beschrijving:
5.5 inch Full-HD-scherm
Opslagcapaciteit 16GB
3D Touch
In goede staat

De Apple iPhone 6S Plus 16GB Gold is de verbeterde versie van de iPhone 6 Plus. Vanuit de doos draait hij op iOS 9, de opvolger van iOS 8. iOS 9 is sneller, stabieler en veiliger: zo kun je je toestel beveiligen met een 6-cijferig wachtwoord. Dit is veel lastiger te kraken dan een wachtwoord met 4 cijfers, bovendien zijn er nu maar liefst 1 miljoen wachtwoorden mogelijk! Ook is Siri proactiever: je krijgt veel meer suggesties tijdens bijvoorbeeld het gebruik van je zoekfunctie. De 6S Plus is een phablet: een telefoon-tablet-hybride. Het 5.5 inch Full-HD-scherm is heerlijk om naar te kijken: foto’s, films en spelletjes zien er prachtig uit op het grote scherm.
3D Touch

De Apple iPhone 6S Plus 16GB Gold beschikt over een nieuwe technologie voor de iPhone-lijn: 3D Touch. De gouden 6S Plus herkent het verschil tussen hard en zacht op het scherm drukken. Hard of zacht drukken op het scherm zal iets anders teweeg brengen dan gewoon tikken. 3D Touch voor de iPhone zal voornamelijk gebruikt worden om snelkoppelingen te activeren. Als je ergens heen wilt navigeren, kun je hard drukken op de plaats van bestemming en dan wordt de navigatie direct gestart. Ook kun je tijdens het luisteren van muziek hard drukken op een nummer, waarmee je een menuutje opent, waarin je de mogelijkheid hebt om het nummer bijvoorbeeld in een playlist te zetten.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop