x

Apple iPhone 7 Plus 128GB Zwart

€ 189,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone 7 Plus 128GB Zwart

Beschrijving:
iPhone 7 Plus 128GB in de kleur matzwart heb je een iPhone in een van de nieuwe Apple-kleuren. De iPhone 7 Plus is de opvolger van de iPhone 6S Plus. Dit toestel heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het geluid sterk verbeterd dankzij de stereo luidsprekers en maakt de camera veel scherpere foto’s. Dankzij de verbeterde camera’s met led-flitsers maak je zelfs in een donkere omgeving mooie foto's. De opslagcapaciteit van 128GB is ideaal voor het opslaan van foto's en video's. Het unieke aan de iPhone 7 Plus is dat het toestel spatwaterdicht en stofbestendig is. De kleurweergave en de contrasten zijn zoals je gewend bent van Apple.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €189,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop