x

Asus MemoPad HD 7 Tablet

€19,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Asus MemoPad HD 7 Tablet

Beschrijving:
De Asus Memo Pad HD 7 is een compacte tablet van 7 inch met een krachtige 1,2 GHz Quad Core-processor. De processor zorgt er samen met het werkgeheugen van 1 GB voor dat de applicaties van Android 4.2 Jelly Bean vloeiend lopen op de Memo Pad ME173. Met Android 4.2 heb je namelijk direct toegang tot de Google Play Store, die vol zit met handige applicaties. Dankzij het praktische formaat neem je de tablet makkelijk mee op reis. De tablet beschikt over Wifi, dus ook onderweg maak je moeiteloos verbinding met een draadloos netwerk. Bovendien kan je deze tablet vol gooien met al je media dankzij de 16 GB aan geheugen. Deze kan je eventueel nog uitbreiden met een microSD-kaartje.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €19,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop