x

Australian Monitor Amis 120xl | 120Watt | 8 Kanaals Mixer

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Australian Monitor Amis 120xl | 120Watt | 8 Kanaals Mixer

Beschrijving:
De AMIS120XL is een achtkanaals, 120 watt mixerversterker geschikt voor rack- of bureaumontage. De versterker is een op zichzelfstaande compacte eenheid van solide stalen constructie. Deze versterker is voorzien van een status-LED. De AMIS120XL heeft acht universele ingangskanalen met aparte niveauregelaars. Elk kanaal accepteert gebalanceerde of ongebalanceerde microfoon-, lijn- en auxingangen. Het apparaat heeft industriestandaard XLR-microfoonaansluitingen en dubbele RCA-hulpaansluitingen voor elk kanaal. DIP-schakelaars op het achterpaneel per kanaal maken het mogelijk om de gevoeligheid van de lijningang aan te passen. Er is ook een invoegpunt op het achterpaneel voor die toepassingen waar een extra EQ of Feedback Exterminator nodig kan zijn.

De AMIS120XL is voorzien van 100 volt, 70 volt, vier en acht ohm geïsoleerde transformatoruitgangen, plus een bandrecorderuitgang door middel van dubbele RCA-aansluitingen. Een gebalanceerde 700mV XLR-uitgang is ook aanwezig om maximaal zes eindversterkers te voeden. Een vox-getriggerde relaisuitgang is ook beschikbaar op het achterpaneel voor activering van externe apparaten van het vox-mutingcircuit. In de meeste gevallen zou dit worden gebruikt als een muting-bypassrelais, dat bij gebruik met de juiste externe verzwakker de oproepniveaus handhaaft,
ongeacht de instelling van de verzwakker

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop