x

Avidsen IP HomeCam Battery Camera Full HD | Nieuw

€ 119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Avidsen IP HomeCam Battery Camera Full HD | Nieuw

Beschrijving:
Full HD 1080p
Autonoom - opladen via zonnepaneel of microUSB
100% draadloos
Opslag op SD-kaart van max. 128Gb (niet inbegrepen)
IP65 bescherming tegen slecht weer

De Advisen HomeCam Battery-camera biedt optimale beveiliging dankzij de meldingen op je smartphone wanneer de camera beweging detecteert. De camera is verbonden met het internet, je kan gemakkelijk waar je ook bent op je smartphone (iOS of Android) je huis in de gaten houden, een live foto maken of een video-opname starten.

Hij is ontworpen om buiten-omstandigheden en slecht weer te weerstaan. De HomeCam Battery-camera wordt geleverd inclusief zijn batterijen en een zonnepaneel. Dankzij de draadloze WiFi-connectiviteit en zijn permanente autonomie kan je de camera binnen een paar minuten buiten installeren, zonder het gedoe van elektrische kabels of netwerk in de buurt of enig onderhoud.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €150,-
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop