x

AVtec XFD057 Full HD Extern Monitor

€ 139,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

AVtec XFD057 Full HD Extern Monitor

Beschrijving:
Belangrijkste kenmerken:
5.7 inch 1920 x 1080 IPS LCD-scherm
HDMI in- en uitgang
Ondersteunt UHD 4K resolutie-invoer
False Color en Zebra’s
Focus Peaking en 1:1 Pixel Mapping
Meegeleverde zonnekap voorkomt storende lichtval op het scherm
Werkt op NP-F, BP-U of LP-E6 accu’s

De AVtec XFD057 is een full HD on-camera monitor met een 5.7 inch IPS LCD-scherm. De monitor biedt een zeer nauwkeurige kleurenreproductie die werkelijke kleuren van de scène weergeven tijdens het filmen en fotograferen.

De XFD057 is een zeer flexibele en betrouwbare monitor die in verschillende omgevingen voor video en fotografie kan worden gebruikt. Sluit de AVtex XFD057 direct aan op je systeemcamera, professionele HD/4K videocamera via HDMI en monitor je opnames met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met een helderheid van 460cd/m2, een contrastverhouding van 1400:1 en een verticale en horizontale kijkhoek van 170 graden is deze monitor een geweldig stuk gereedschap voor professionele videografen.

De Avtex XFD057 beschikt over geavanceerde geïntegreerde digitale signaalverwerkingscircuits en een IPS LED-paneel met een hoge helderheid en een laag energieverbruik. Het biedt stabiele prestaties en lage straling.

De monitor weegt maar 310 gram en kan direct op de camera worden gemonteerd met het meegeleverde mini balhoofd met hotshoe-bevestiging.

De AVtec XFD057 is van stroom te voorzien met de meegeleverde AC-adapter of een optioneel verkrijgbare Sony of Canon accu (NP-F, BP-U en LP-E6).

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €325,-
Bij ons: €139,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren