x

B&O Beosound 8 Docking Station

€249,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

B&O Beosound 8 Docking Station

Beschrijving:
BeoSound 8: slank docking station voor iPhone, iPod en iPad. Het heeft ook een USB-ingang voor niet-dockable apparaten.

Exclusief afstandsbediening.

Hoogwaardig ontwerp en verbazingwekkende technologische kenmerken, de BeoSound 8 kan in elke kamer worden geplaatst of zelfs aan de muur worden gehangen. Zolang er een stopcontact is waarop deze kan worden aangesloten, is het dock gereed voor gebruik. Zeldzame geluidskwaliteit in combinatie met het eenvoudige en moderne ontwerp laten u sprakeloos wanneer u het voor de eerste keer aanzet. De conische luidsprekers helpen niet alleen bij het algemene ontwerp, het creëren van een eigentijdse vorm, maar elimineren ook staande golven door parallelle oppervlakken te vermijden.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Bij ons: €249,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop