x

Beats Solo 2 Roze Koptelefoon

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Beats Solo 2 Roze Koptelefoon

Beschrijving:
De Beats by Dr. Dre Solo 2 is de vernieuwde versie van de Solo HD. Het ontwerp van de Solo 2 is nog duurzamer, waardoor deze nog langer meegaat. Bovendien zijn de on-ear oorschelpen te kantelen tot 15 graden, voor een persoonlijke pasvorm en langdurig comfort. Maar niet alleen het design is verbeterd, ook het geluid heeft Beats verder ontwikkeld. Met de Beats Solo 2 geniet je nog steeds van het authentieke Beats geluid met krachtige klanken en diepe bassen, maar dankzij het vergrote bereik van de hoofdtelefoon hoor je nog meer detail in je muziek. Daarnaast lekt het geluid niet, dankzij de gesloten oorschelpen. Wil je even bellen? Geen probleem! Via de afstandsbediening en microfoon in de kabel schakel je eenvoudig tussen je favoriete muziek en een telefoongesprek. Zo hoef je de hoofdtelefoon nooit af te doen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop