x

Behringer Ultratone KT108 15W Gitaar Versterker

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Behringer Ultratone KT108 15W Gitaar Versterker

Beschrijving:
De Ultratone KT108 specialiseert zich in een helder, krachtig geluid. Met dit 15 Watt werkpaard in uw opstelling, klinken uw keyboards geweldig: optreden na optreden. De KT108 biedt u twee kanalen, elk met een onafhankelijke volume draaiknop. Een drie-bands equalizer zorgt ervoor dat u uw eigen geluid kunt vormen. Deze versterker heeft ook een CD ingang zodat u met uw favoriete nummers kunt meespelen, en een hoofdtelefoonuitgang. Een 20 Watt 8 inch dual cone luidspreker biedt een wijde frequentierespons, waardoor uw geluid doorkomt met een verbluffende helderheid. Deze versteker bevat tot slot VTC Virtual Tube Circuitry, die de warme, harmonische toon van vacuümbuizen imiteert door middel van een digitaal circuit.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop