x

Belkin Boost Charge Pro USB-C PD GaN-wandlader (60 W)

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Belkin Boost Charge Pro USB-C PD GaN-wandlader (60 W)

Beschrijving:
De kleinste 60 W GaN-lader op de markt
Output van 60 W via één USB-C-poort
USB-C Power Delivery voor snel opladen
Galliumnitride (GaN)-transistors voor hoge prestaties in combinatie met een compacte vormgeving

Deze lader is de kleinste GaN 60W-oplossing op de markt. Hij is bijzonder snel, krachtig en veilig en dankzij zijn ultracompacte vormgeving is hij ideaal voor gebruik op reis, op kantoor en thuis. Uw laptop, tablet, smartphone of andere USB-C-apparaten kunnen met dezelfde krachtige lader worden opgeladen. Innovatieve GaN-technologie zorgt ervoor dat deze lader tot 60 W kan leveren aan elk compatibele apparaat. Ingebouwde beveiliging tegen overstroom en overspanning voorkomt schade aan uw apparaten. USB-C Power Delivery-certificering verzekert u ervan dat al uw apparaten snel en veilig worden opgeladen.

Met deze lader kan een MacBook Pro 15" van 0-50% worden opgeladen in 60 minuten† en een iPhone 8 of hoger van 0-50% in 30 minuten††. Zowel thuis als op reis kunnen al uw USB-C PD-apparaten snel worden opgeladen met een vermogen van tot wel 60 W.


Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €50,-
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop