x

Black & Decker BDS303 Detectieapparaat

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Black & Decker BDS303 Detectieapparaat

Beschrijving:
De Black & Decker Detector BDS303 kijkt dwars door muren heen voor u. Automatisch vindt hij metalen buizen, waterleidingen en het middelpunt van dwarsbalken. Dit laatste is erg handig wanneer u bijvoorbeeld een schilderij met lijst wilt ophangen, zo wordt het gewicht namelijk nauwkeurig verdeeld. Het LCD-display geeft het duidelijk aan als een verborgen object wordt gevonden. Bovendien worden duidelijke geluids- en lichtsignalen gegeven zodra de BDS303 iets tegenkomt waar u beter niet doorheen kunt boren. Het enige wat u hoeft te doen, is de BDS303 langs de muur te bewegen en met 1 druk op de knop doet hij al het voorbereidende werk voor u. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het laten vallen van de BDS303. Zijn grip is namelijk aanzienlijk verbeterd ten opzichte van eerdere modellen, zodat hij nooit meer uit uw handen valt tijdens de werkzaamheden.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €40,-
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop