x

Bladestorm Nightmare Xbox One

€7,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bladestorm: Nightmare Xbox One

Beschrijving:


Dit deel voegt technieken en vele elementen toe aan het originele verhaal van BLADESTORM: The Hundred Years' War uit 2007.

Je speelt als huurling en hebt de leiding over meerdere verschillende teams, die je naar de overwinning leidt op een dynamisch slagveld.

Maar er is meer dan het Nightmare-scenario met draken en cyclopen. Je geeft bevelen aan maximaal 4 eenheden met maximaal 200 soldaten. Op het slagveld kun je wanneer je wilt tussen eenheden schakelen om je strategie tot in de puntjes uit te voeren. Ook kun je teams samenvoegen tot legers om grote massa-aanvallen uit te voeren. Daarnaast zijn er een online-multiplayerspeltype en uitgebreide mogelijkheden om je personage vorm te geven.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €19,99
Bij ons: €7,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop