x

Blue Microfoons Mo-Fi Koptelefoon Versterkt

€ 179,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Blue Microfoons Mo-Fi Koptelefoon Versterkt

Beschrijving:
Blue is een bekend merk in studioland. Het bedrijf produceert al een aantal decennia microfoons die hun sporen duidelijk hebben achtergelaten op gedenkwaardige opnames. Deze firma produceert echter ook de Mo-Fi, een hoofdtelefoon met een audiofiele geluidskwaliteit. Hiervoor is er een hoofdtelefoonversterker in de Mo-Fi ingebouwd. Ook het ontwerp is bijzonder waardoor hij op ieder hoofd te dragen is. Deze hoofdtelefoon is geschikt voor elke multimedia-apparaat met een hoofdtelefoon-aansluiting.

Om het geluid van de Mo-Fi zo goed mogelijk te laten klinken is er gekozen voor een ingebouwde versterker. Deze sluit volledig aan bij de speciale drivers in de Mo-Fi oorschelpen. Het betreft hier 50 mm drivers, behorend tot de grootste ter wereld, en zorgen voor een krachtig geluid zonder dat er vervorming optreed. Hierdoor excelleert de Mo-Fi in het dynamisch weergeven van uw muziek. Door de aanwezigheid van de interne versterker kan dat op elke audiobron zonder dat u aan kwaliteit verliest.
Uniek design

Een hoofdtelefoon moet niet alleen goed klinken, hij moet ook lekker zitten. Om dit mogelijk te maken is de Blue Mo-Fi voorzien van een aantal scharnierende delen. Hierdoor kan hij perfect aangepast worden aan de vorm van uw hoofd. Bovendien is het mogelijk de 'strakheid' van de hoofdtelefoon in te stellen middels de tension-knop. Het resultaat: een aangenaam zittende hoofdtelefoon die u urenlang van uw muziek kan laten genieten.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €179,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop