x

Blue Yeti USB Microfoon + Logitech C922 Pro HD Webcam

€ 149,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Blue Yeti USB Microfoon + Logitech C922 Pro HD Webcam

Beschrijving:
Het Pro Streamer pakket bevat een USB-microfoon en een HD-webcam voor de magische combinatie van BLUE audio en Logitech-video voor professionele gamestreams, YouTube-video's, vlogs, Skype/Discord-oproepen en meer.

De Blue Yeti USB-microfoon maakt gebruik van gepatenteerde technologie met drie capsules om cardioïde, omni-, bidirectionele en stereo-opnamepatronen mogelijk te maken die ongelooflijke flexibiliteit bieden. De Yeti beschikt ook over studioregelaars voor hoofdtelefoonvolume, patroonselectie, instant mute en microfoonversterking waarmee jij de leiding hebt over het streamingproces.

De Logitech C922 Pro Stream webcam heeft een glazen lens en een resolutie van 1080p. Bewegingen zien er vloeiend en natuurlijk uit dankzij de supersnelle frame rate van maximaal 60 fps.

Compatibel met besturingssysteem
Android, Chrome OS, Windows, macOS

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop