x

Blue Yeti Zwart USB Microfoon

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Blue Yeti Zwart USB Microfoon

Beschrijving:
Dankzij de eigen technologie met drie capsules leveren Yeti-condensatormicrofoons kristalheldere opnames van studiokwaliteit met ongekend gemak. Instellingen voor vier verschillende patronen bieden daarnaast ongekende flexibiliteit. Hierdoor kun jij vocalen voor muziek, podcasts, Twitch-streaming, YouTube-video's of zelfs lezingen in cryptozoölogie opnemen waarvoor je normaal meerdere microfoons nodig zou hebben.

Perfect voor vocalen, muziekinstrumenten, podcasting, voice-overs, interviews, gaming, veldopnames, conferentiegesprekken en meer

Plug-and-play—Compatibel met Mac en pc


Dit product is zo goed als nieuw, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €140,-
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop