x

Bomberg Bolt-68 Scorpio Horloge | Origineel

€ 599,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bomberg Bolt-68 Scorpio horloge | Origineel

Beschrijving:
Dit Bomberg Bolt-68 Chronograph-kwartsmodel heeft een diameter van 45 mm en wordt aangedreven door een Ronda-kaliber 3540D-kwartsuurwerk.

De Bomberg Bolt-68 modellen worden geleverd met een roestvrijstalen bovenkast met een gekartelde afwerking en een roestvrijstalen onderkast waardoor de bovenkast kan worden losgemaakt voor gebruik als zakhorloge.
Het glas op alle Bolt-68-uurwerken is een versterkt K1-mineraalkristal met saffiercoating en met een enkele niet-reflecterende coating.

De achterkant van de kast is van roestvrij staal met 4 schroeven en een metalen veer. De kroon is geschroefd en voorzien van een beschermer in roestvrij staal met 2 vaste schroeven.

Het horloge is waterdicht tot 10 ATM.

Wordt geleverd in doos met:
Extra polsbandje
Ketting en medaillon (voor gebruikt als zakhorloge)

Dit product is origineel, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €599,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop