x

Bosch AdvancedLevel 360 | Lijnlaser | NIEUW

€ 129,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bosch AdvancedLevel 360 | Lijnlaser | NIEUW

Beschrijving:
Met de Bosch (kruis)lijnlaser AdvancedLevel 360 wordt het uitlijnen van objecten in jouw huis erg eenvoudig. Door de modernste lasertechniek en de intuïtieve HMI met twee knoppen is het apparaat eenvoudig te bedienen en kunnen alle werkzaamheden snel en nauwkeurig worden uitgevoerd. Dankzij de perfect genivelleerde horizontale of verticale lijn kan de lijnlaser worden gebruikt voor horizontale, verticale en rechthoekige uitlijning.

De Bosch lijnlaser AdvancedLevel 360 heeft een nivelleernauwkeurigheid van ± 0,4 mm/m en een reikwijdte van max. 24 m. Bovendien kun je met de perfect genivelleerde horizontale of verticale lijn objecten in de volledige ruimte foutloos uitlijnen. Door de Green Beam Technologie (groene laser) heb je vier keer meer zicht dan met een rode lijn, zelfs bij fel licht. De (kruis)lijnlaser van Bosch is ideaal voor het monteren van gordijnrails, stopcontacten, verlaagde plafonds, het leggen van nieuwe vloertegels of het plaatsen van bijvoorbeeld een douchecabine, gipswanden of lampen opgehangen . De lijnlaser werk op 4 LR06/AA batterijen.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €129,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop