x

Bosch GDX 18V-180 Schroevendraaier | Bosch GKS 18 V-LI Cirkelzaag | Accus's en Lader

€ 299,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bosch GDX 18V-180 Schroevendraaier | Bosch GKS 18 V-LI Cirkelzaag | Accus's en Lader

Beschrijving:
Bosch GDX 18V-180 Accu Slagschroevendraaier
Deze machine is bestemd voor het boren in hout en metaal evenals voor schroeven met een diameter van M6 tot M14. Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers (Professional 18V System).
- 2-in-1 bithouder met 1/4-binnenzeskant- en 1/2-vierkantaandrijving maakt flexibel gebruik bij alle toepassingen mogelijk
- Hoog toerental en hoog koppel ondersteunen snel en efficiënt werken

Prijs elders/nieuwprijs: €135,-

Bosch GKS 18 V-LI Accu Cirkelzaag
De GKS 18 V-LI Professional is ideaal wanneer solide zaagprestaties en praktische bediening worden gevraagd. De accucirkelzaag maakt zaagsneden tot een diepte van 51 mm. De elektronische motorprotectie beschermt de motor tegen overbelasting en garandeert een lange levensduur. Dankzij de robuuste voetplaat is de machine zelfs onder zware omstandigheden praktisch in gebruik en ondersteunt een stabiel werkproces.
Apparatuur en toepassing

De GKS 18 V-LI Professional is bij uitstek geschikt voor het zagen van massief hout en afgeleide houtproducten zoals OSB, multiplex of MDF. Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers (Professional 18V System).

Prijs elders/nieuwprijs: €229,-

Inclusief:
2x Accu Bosch 18v 5.0Ah (€74,-/per stuk)
Bosch Acculader (€59,-)

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Bij ons: €299,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop