x

Bosch Professional GBH 2-26 Boorhamer SDS Plus | Nieuw

€ 159,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bosch Professional GBH 2-26 Boorhamer SDS Plus | Nieuw

Beschrijving:
De GBH 2-26 Professional is de allrounder in de Bosch SDS plus boorhamerklasse met snoer, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Hij levert een slagenergie van 2,7 J en zorgt zo voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit bij het beitelen. Betrouwbaar en robuust zorgen de hoogwaardige componenten van de boorhamer ook voor een lange levensduur. Met de optionele beitelfunctie is een gebruik voor veel toepassingen mogelijk.

Deze machine is bestemd voor het boren en beitelen in beton, metselwerk, hout en metaal. Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken.

De GBH 2-26 Professional beschikt ook over functies als rechts-/linksdraaien, overbelastingskoppeling, variabel toerental en Vario-Lock.

Dit product bevat
Extra handgreep
1 L-BOXX koffer
Diepteaanslag 210 mm
Machinedoek

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €209,-
Bij ons: €159,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop