x

Bosch PSM 160 A Schuurmachine

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bosch PSM 160 A Schuurmachine

Beschrijving:
Maximaal vermogen:160 Watt
Energiebron:Netspanning
Type artikel:Multischuurmachine
Materiaal van doeloppervlak:Hout

De PSM 160A Handpalmschuurmachine met accessoires van Bosch heeft alles in huis voor uw schuurklus. Met een vermogen van 160 watt maakt deze schuurmachine 24.000 schuurbewegingen per minuut. De schuurmachine is ook geschikt voor het schuren en polijsten op moeilijk toegankelijke plaatsen en kleine oppervlakken. Het ingebouwde microfiltersysteem zorgt ervoor dat het stof direct wordt opgezogen, zodat uw werkomgeving stofvrij blijft. Daarbij maakt de klithechting het mogelijk om het schuurblad snel en gemakkelijk te verwisselen. Het schuurplateau is in tweeën gedeeld, zodat u schuurpapier optimaal kunt benutten.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €80,-
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop