x

Bose Solo TV Sound System

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bose Solo TV Sound System

Beschrijving:
Het Bose Solo-systeem is ontworpen om onder tv's te passen die niet meer wegen dan18 kg en waarvan de voet niet breder is dan 508 mm en niet dieper dan 260mm. Veel 42-inch en de meeste 32-inch tv's en kleiner voldoen aan deze vereisten. Als de tv-voet te groot is om bovenop het systeem te passen, plaats het geluidssysteem dan op een andere locatie, zoals op een open plank onder de tv, maar houd het dicht bij uw tv zodat de audiokabel goed bereikbaar is. U kunt uw tv ook aan de muur boven het systeem bevestigen.
• De basis van uw TV moet gecentreerd zijn op de bovenkant van het systeem en mag niet over de randen hangen.
• Als u het geluidssysteem in een kast of op een plank plaatst, plaats dan de voorkant van het systeem zo dicht mogelijk bij de voorkant van de plank voor optimale audioprestaties.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop