x

Bose SoundDock Series 2

€39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bose SoundDock Series 2

Beschrijving:
SoundDock digital music systeem. Het SoundDock digital music systeem biedt alle bekroonde functies van zijn voorganger, maar heeft een strakkere vormgeving en verbeterde functionaliteiten. Als je een beproefd systeem zoekt om thuis van je iPod te genieten, heeft dit luidsprekersysteem voor de iPod nu meer te bieden dan ooit.

Werkt met: iPhone 3G, iPhone, iPod touch 2nd generation, iPod touch 1st generation, iPod mini, iPod 5th generation (video), iPod 4th generation (color display), iPod 4th generation

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €64,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop