x

Boss Flanger BF-3 Effectenpedaal

€74,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Boss Flanger BF-3 Effectenpedaal

Beschrijving:
De klank van flanger-effecten is onlosmakelijk verbonden met de flangers van BOSS. De BF-3 zou je dan ook de flanger der flangers kunnen noemen. Van een subtiel modulatie-effectje tot volledig over de top, voor de BF-3 is het geen probleem. Daarbij is deze BOSS in stereo aan te sluiten, voor nog wildere effecten. BF-3 heeft verschillende modi, waaronder Ultra en Gate/Pan. Deze creëren een stereo flanger-effect met ongekende diepte. Ook is er de knotsgekke "Slicer", waarbij geluiden om je heen lijken te bewegen.
BF-3 Flanger: hoeksteen van de samenleving

Het tempo van de flanger is eenvoudig in te stellen middels tap tempo. Ook kent de BF-3 een momentary modus, waarbij het effect werkt als je het pedaal ingedrukt houdt. Mocht je bassist zijn en van flanger willen genieten, deze BOSS heeft een speciale input voor bas.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €145,-
Bij ons: €74,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop