x

BRAUN Multi Grooming Kit MGK 3045 Precisietrimmer Nieuw

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

BRAUN Multi Grooming Kit MGK 3045 Precisietrimmer Nieuw

Beschrijving:
De Braun MGK 3045 is een multifunctionele 7-in-1 trimmer met verschillende opzetstukken die zorgt voor een ultieme controle over je gezichts- en haarstyling. De trimmer heeft 13 precisielengte-instellingen van 0.5 mm tot 21 mm. Met de opzetstukken creëer je probleemloos en met precisie je unieke look, of je nu je haar knipt, je baard trimt of je lichaam verzorgt. Dankzij de ultrascherpe roestvrijstalen trimelementen worden lange of dikke haren gemakkelijk weggeschoren zonder eraan te trekken. Perfectioneer vervolgens je stijl met het precisietrimopzetstuk en het meegeleverde Gillette Fusion ProGlide scheermesje met Flexball-technologie. Na gebruik is de trimmer eenvoudig te reinigen onder stromend water.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €39,-
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop