x

Buffalo LS520 NAS Schijf | Excl. HDD

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Buffalo LS520 NAS Schijf | Excl. HDD

Beschrijving:
De LinkStation 520D van Buffalo is een aanpasbare Network Attached Storage-oplossing met grote capaciteit en grote flexibiliteit. De LS520D beschikt over een robuuste Dual Core processor en is supersnel met een indrukwekkende opstart- en uitschakelsnelheid en lees- en schrijfsnelheden tot 100 MB / s! De LS520 maakt intensieve gegevensopslagtaken eenvoudig en gebruikers kunnen kiezen uit RAID (Linear / 0/1) -ondersteuning voor aangepaste capaciteit en redundantie op basis van hun specifieke behoeften. Back-ups worden ook gemakkelijk gemaakt met NovaStors NovaBACKUP Buffalo Edition voor pc of TimeMachine voor Mac. LS520-gebruikers zullen genieten van de intuïtieve en snelle interface en uitgebreide functies voor energiebeheer, waaronder aan / uit-planning, Wake on LAN en HDD-spin-down. Zo kan de LS520 stoppen met werken wanneer u dat doet, en wordt het stroomverbruik aanzienlijk verminderd. De LS520 van Buffalo is ook DLNA-compatibel en werkt met File Management-apps van derden voor Android en iOS om u te helpen uw digitale leven een boost te geven en / of naadloos in te passen in uw bestaande set-up. De LS520D van Buffalo is een Network Attached Storage met twee sleuven die volledig gevuld is met een capaciteit tot 16 TB.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop