x

Canon EF 100mm f/2.8 L IS USM

€ 549,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Canon EF 100mm f/2.8 L IS USM

Beschrijving:
De veelzijdige EF 100mm f/2.8L Macro IS USM lens heeft een ware macrovergrotingsverhouding van 1:1 en is ideaal voor zowel portret- als macrofotografie, dankzij het snelle, vaste diafragma met negen lamellen dat bij een geringe scherptediepte een mooie bokeh geeft.

Met de ingebouwde 4-stops hybride beeldstabilisator kun je fotograferen vanuit de hand, doordat het trillen en horizontale schuifbewegingen tegengaat - speciaal ontworpen voor macrofotografie - zodat je scherpe en heldere beelden kunt maken bij extreme close-ups. De lens is onderdeel van de professionele en toonaangevende L-serie van Canon en is ontworpen voor een robuuste bediening en bestand tegen stof en vocht.

Compatibel met alle Canon DSLR-camera's en EOS-M-systeemcamera's met een EF-EOS M-vattingadapter

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €1250,-
Bij ons: €549,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop