x

Canon EOS 2000D | Inclusief EF-S 18-55mm IS III Kitlens

€ 299,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Canon EOS 2000D | Inclusief EF-S 18-55mm IS III Kitlens

Beschrijving:
Met de 24,1 Megapixel EOS 2000D maakt u eenvoudig foto's met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera en Full HD-video's van bioscoopkwaliteit, zelfs bij weinig licht. Via Wi-Fi*, NFC** en de Canon Camera Connect-app kunt u opnamen op afstand direct delen.

Maak Live View-opnamen met de modus Creative Auto en voeg unieke afwerkingen toe met creatieve filters. Gewoon 'mikken & klikken' voor de beste resultaten met Scene Intelligent Auto.

Maak van spontane momenten prachtige films in Full HD of gebruik Video snapshot om de hoogtepunten van je dag vast te leggen.

Inclusief EF-S 18-55mm IS III allround zoomobjectief voor landschaps- of portretfoto's. Door de grote beeldhoek passen uitgestrekte landschappen binnen je kader. De lens bevat beeldstabilisatie, waardoor bewegingsonscherpte door handtrillingen wordt verminderd. Dit is handig wanneer je een langere sluitertijd gebruikt.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €499,-
Bij ons: €299,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop