x

Canon Ixus 115 HS Digitale Compact Camera

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Canon Ixus 115 HS Digitale Compact Camera

Beschrijving:
Met de stijlvolle, metalen IXUS 115 HS met HS System voor prachtige foto's bij weinig licht, Smart Auto en functie voor Full HD-films, kun je naar hartenlust opnamen maken.

Kenmerken
- HS System (12,1 Megapixel) - 28 mm, 4x zoom. Optical Image Stabilizer - Compacte metalen behuizing - 7,6 cm (3,0 inch) PureColor II G LCD-scherm - Full HD. Dynamische Image Stabilizer HDMI - Smart Auto (32 scènes) - High-speed Burst en Super Slow Motion Movie - Movie Digest - Creatieve opnamemodi - Optionele waterdichte behuizingen

HS System voor fantastische resultaten bij weinig licht. Leg zonder flitser of statief de sfeer van het moment vast. De hoogwaardige DIGIC 4-processor en de zeer gevoelige beeldsensor zorgen in elke situatie voor een superieure beeldkwaliteit.

Een hoogwaardig 28mm-groothoekobjectief van Canon geeft je meer opnamemogelijkheden, van opnamen van grote groepen tot feestjes binnenshuis. Het 4x zoomobjectief met Optical Image Stabilizer maakt het gemakkelijker op details in te zoomen zonder trillingen van de camera.

Een metalen behuizing geeft de camera een robuust uiterlijk en stijlvolle afwerking, en dankzij het slanke ontwerp is de camera gemakkelijk mee te nemen.

Een geharde glaslaag maakt het grote scherm sterker en zorgt voor een goede zichtbaarheid onder allerlei omstandigheden met verbluffend contrast en prachtige kleuren. Dankzij de grote beeldhoek kun je opnamen en films gemakkelijk delen met je vrienden.

Je kunt nu kwalitatief hoogwaardige films opnemen in Full HD-indeling (1080p) met 24 fps. Dankzij de dynamische Image Stabilizer kun je trillingsvrije filmopnamen maken en de HDMI-aansluiting zorgt ervoor dat er geen kwaliteitsverlies optreedt bij het afspelen op een HDTV.

Smart Auto detecteert volledig automatisch tot wel 32 verschillende opnamescènes, zodat je onbezorgd fantastische opnamen kunt maken in de wetenschap dat de camera alles regelt.

Leg snelle actie vast met de modus High-speed Burst of vertraag bewegingen met de modus Super Slow Motion Movie. Beide modi bieden dramatische en spectaculaire manieren om snelbewegende onderwerpen vast te leggen.

Movie Digest legt maximaal 4 seconden van de actie vast alvorens een opname wordt gemaakt, waarbij alle clips van dezelfde dag worden samengevoegd in een enkele VGA-film die je kunt toevoegen aan je fotocollectie.

Creatieve opnamemodi geven je alle kans om te experimenteren. Fish Eye Effect (Vis-oogeffect) bootst de vervorming van een Fish Eye-lens na terwijl Miniature Effect (Miniatuureffect) landschappen omzet naar miniatuurschaalmodellen. Probeer ook eens het Toy Camera Effect voor een speels effect dat het idee geeft dat de opname met een oudere camera is gemaakt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren