x

Canon Powershot G1X - Vlogcamera - Compactcamera

€129,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Canon Powershot G1X - Vlogcamera - Compactcamera

Beschrijving:
De Canon PowerShot G1 X is een compactcamera met een sensor met dezelfde hoogte als een APS-C sensor (18,7 x 14,0 mm). Dat houdt in dat deze camera een vergelijkbare lichtgevoeligheid heeft als de spiegelreflexcamera's van Canon. Daarnaast wordt ook de snelheid van de processor en de sluiter geëvenaard, waardoor de G1 X een ideale compacte vervanging is van de SLR. De DIGIC 5-beeldprocessor levert een grote verwerkingssnelheid zodat de camera 4,5 fps in een reeks van 6 frames van volledige resolutie schiet. De body heeft een groot aantal knoppen waarmee je vele handmatige functies kunt bereiken. Pas diafragma, sluitertijd en witbalans direct aan, zonder in het menu te moeten graven.

De Canon PowerShot G1 X heeft een Intelligent Image Stabilizer System. Dit systeem heeft 7 stabilisatie-opties om uit te kiezen, om onbedoelde camerabewegingen te compenseren.

De camera heeft een groot en helder 3 inch LCD-scherm. Het scherm is kantelbaar, zodat je meer bewegingsvrijheid hebt in het bepalen van de compositie. Daarnaast is er een optische zoeker aanwezig voor meer rust en precisie.

De Canon PowerShot G1 X schiet onder andere 14-bits RAW-bestanden. Hierdoor heb je een grotere controle over de nabewerking van het materiaal.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €129,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop