x

Canon Speedlight 420EZ Flitser

€59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Canon Speedlight 420EZ Flitser

Beschrijving:
De Canon Speedlite 42OEZ is speciaal ontworpen voor EOS-camera's en is een krachtige, elektronische flitser die wordt gebruikt tijdens deA (Advanced) -TTL automatische f lash output-regeling, die reageert op een breed scala aan verlichting van te heldere donkere omgevingen (opvul-inflash) zonder lastige bewerkingen. Geavanceerde technieken zoals indirect flitsen en flitsen met langzame synchronisatie
kunnen in de automatische modus worden gebruikt. Bovendien kunt u ophet grote, gemakkelijk te lezen LCD-schermde opname-informatie bekijken.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop