x

Casio EX-Z2 camera

€29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Casio EX-Z2 camera

Beschrijving:
12,1 megapixel
3x zoom
Naast het eenvoudige gebruik en de functionaliteit is ook het design van de Casio Exilim EX-Z2 opmerkelijk: de ultraslanke en elegante behuizing maakt de camera tot een echte blikvanger. In de Easy Mode van de Casio Exilim EX-Z2 lukt het in elke situatie heel eenvoudig goede foto's te maken - en dat zonder dat je op standaardinstellingen hoeft te letten of bang hoeft zijn dat je per ongeluk iets verstelt.

Groot breedbeeldscherm
Het grote 2.7 inch (6,9 cm) breedbeeld TFT-kleurendisplay maakt het design van de Casio Exilim EX-Z2 pas compleet: het bestrijkt bijna de gehele achterzijde van de camera, zodat je een precies beeld krijgt van je motieven, opgeslagen foto's of films - zowel bij zonlicht als bij volledige duisternis.

Fotoformaten
Je hebt de keuze - tussen een 3:2, 4:3 en 16:9 formaat. Dat is heel praktisch als je je foto's op een beeldscherm, televisie of videoprojector met dat formaat wilt weergeven. Het 3:2 formaat is het klassieke fotoformaat. Met behulp van het 4:3 formaat kun je je foto's op tv en op de pc bewonderen. Voor plasma- en lcd-televisies is het 16:9 formaat het meest geschikt.

Ultravlakke designbehuizing
De Casio Exilim EX-Z2 is met zijn kleine afmetingen zeer vlak en daarbij uitstekend te bedienen. Het elegante ontwerp en de combinatie van matte en stralende kleurelementen geven de digitale camera een heel bijzondere uitstraling.

YouTube Capture Mode
Deel je video's met je vrienden! Nooit was het eenvoudiger om je eigen video's te uploaden bij YouTube. Met de Casio Exilim EX-Z2 kun je direct in een voor YouTube geoptimaliseerd videoformaat en -kwaliteit jebelevenissen filmen. De exclusieve software maakt het kinderlijk eenvoudig je video's naar YouTube te uploaden.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop