x

Casio G-Shock G-SQUAD GBD-800 | Sport Horloge

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Casio G-Shock G-SQUAD GBD-800 | Sport Horloge

Beschrijving:
G-SQUAD sporthorloges van G-SHOCK zijn voorzien van een digitaal display met meerdere segmenten voor betere leesbaarheid en bediening tijdens het sporten. Het digitale display is onderverdeeld in bovenste, middelste en onderste segmenten en rechtsboven bevindt zich een digitaal display. Elk displaygebied toont verschillende metingen, tijdregistratie en andere informatie, zodat u nuttige gegevens over uw dagelijkse activiteiten kunt bekijken.

Dit horloge is extra functioneel wanneer het wordt gekoppeld aan de G-SHOCK Connected-telefoonapp. Daarmee krijgt u toegang tot verschillende aanvullende functies die work-outs ondersteunen. Functies voor dagelijkse gezondheids- en fitnessondersteuning zijn bijvoorbeeld een versnellingsmeter met 3 assen die uw stappen telt, een programmeerbare afteltimer waarmee u maximaal 20 timercombinaties van elk vijf timers kunt maken, geheugen voor maximaal 200 ronderecords en meer. De app maakt het ook mogelijk om logboeken van uw stappen bij te houden met vijf intensiteitsniveaus voor oefeningen, de calorieën te berekenen die u verbrandt, een dagelijks stappendoel op te geven, timercombinaties te maken en naar het horloge te verzenden, stopwatchmeetgegevens op te slaan, gegevens te bekijken en meer.

Tot de andere functies behoren een correctie van de automatische tijdinstelling in de app en verdere functies voor een efficiëntere tijdregistratie, en automatische led-verlichting (Super Illuminator) om work-outs te vergemakkelijken in gebieden met weinig licht.

Dit middelgrote horloge is optimaal voor hardlopen en trainen, koppeling met Bluetooth en telefoon-apps en nog veel meer.

Waterbestendig tot 20 bar
Schokbestendig

Dit product is zo goed als nieuw, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop