x

Casio G-Shock GA-900 | Horloge

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Casio G-Shock GA-900 | Horloge

Beschrijving:
Dit model voor zwaar gebruik van G-SHOCK kan zowel in zware werkomgevingen als op straat worden gebruikt. De moerachtige 10-zijdige rand is bevestigd met schroeven om het industriële ontwerp te benadrukken en is afgewerkt in een robuust, stevig en ongecompliceerd ontwerp. De combinatie van analoge wijzers en een digitaal display verbetert ook de bruikbaarheid. Ook de krachtige wijzerplaat is uitstekend zichtbaar dankzij graphics op de wijzers en de plaat. Bovendien zijn de uiteinden van de band en alle functieknoppen, inclusief de knop aan de voorzijde, gegraveerd met anti-slipruiten voor een uitstekende bediening.

Kenmerken:
20 bar waterbestendigheid
Afmetingen kast (L × B × H) 52.8 × 49.5 × 16.9 mm
Schokbestendig
Timer
Stopwatch
Wekker

Dit product is zo goed als nieuw, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €129,-
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop