x

Celly Powerbank 5000MaH

€6,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Celly Powerbank 5000MaH

Beschrijving:
Powerbank uit de Celly LCD collectie. Lithium-polymeren emergency batterij met een capaciteit van 5000 mAh. De powerbank is gecoat met soft touch materiaal en uitgerust met een LCD indicator die het resterende laadvermogen toont. Deze powerbank heeft een dubbele USB poort met een totale output van 2.1A. Te gebruiken voor alle devices met een 5V voltage en een maximale input van 2.1A zoals tablets, mP3 spelers, GPS navigatie apparatuur, headsets en bluetooth speakers.

Een powerbank zorgt ervoor dat je altijd een mobiele oplader bij de hand hebt voor de momenten dat je niet bij een stopcontact in de buurt bent. Zo kom je niet meer zonder batterij te zitten als je net nog dat ene telefoontje wil plegen.

Kleur van het product: Zwart, Lader compatibiliteit: GPS, Headset, MP3, Mobiele telefoon, Draagbare luidspreker, Smartphone. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Polymeer (LiPo), Capaciteit van de accu/batterij: 5000 mAh, Oplaadbron: USB. Beeldscherm type: LCD

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €11,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop