x

Citizen Eco Radio Controlled Horloge H145

€ 159,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Citizen Eco Radio Controlled Horloge H145

Beschrijving:
Citizen DPH Eco Radio Controlled Horloge
Caliber H145
Model S125995

Eco-Drive horloges onderscheiden zich doordat deze uurwerken een lichtgevoelige cel bevatten waarmee het horloge van energie wordt voorzien. Deze Citizen horloges halen dus energie uit licht en die energie wordt zeer effectief opgeslagen in een kleine accu. Een horloge met een Eco-Drive uurwerk dat helemaal is opgeladen, blijft meer dan 6 maanden in volledige duisternis werken. Stel het horloge regelmatig bloot aan licht en het blijft in principe altijd opgeladen.

Dit horloge loopt altijd exact op tijd, waardoor jij je tijdens een reis naar een andere tijdzone je nooit meer druk hoeft te maken over het op de juiste tijd zetten van je horloge. Ook met zomer- of wintertijd  past het horloge de tijd automatisch aan. Bij een radio controled horloge wordt de tijd namelijk bepaald door radiosignalen die het horloge ontvangt van een atoomklok. In het horloge zit een minuscule antenne die speciaal hiervoor is ontwikkeld door Citizen. Een Radio Controlled horloge is ongelofelijk secuur; het heeft slechts een afwijking van één seconde in een miljoen jaar.

Functies:
- Zendergestuurd kwartsuurwerk met Eco-Drive techniek
- 180 Dagen gangreserve
- Full-Metal-Case en leren band   
- Saffierglas
- 4  Zendergestuurde tijdzones (Duitsland, USA, Japan, China)
- Wereldtijden
- Eeuwig durende kalender
- 20 Bar waterdicht

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €159,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop