x

Condor Banjo 6-Snarig

€99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Condor Banjo 6-Snarig

Beschrijving:
Condor Banjo 6-snarig in complete en hele staat. Exclusief standaard.

Een banjo met zes snaren, oftewel de banjo-gitaar, is als een traditionele gitaar (E-A-D-G-B-e) gestemd. Dit type banjo is ideaal voor gitaristen die de verschillende vingerzettingen van een ‘echte’ banjo niet willen leren. De 6-snarige banjo biedt gitaristen een alternatief en is inspirerend. Een kleine verandering kan geweldige nieuwe ideeën brengen.

Voor veel muzikanten is de vijfsnarige banjo de meest authentieke. En in feite is dit model de eerste moderne banjo.
Het hoge volume van de banjo is natuurlijk ideaal voor een rumoerige omgeving. Daarom werd het vaak als een ritme-instrument gebruikt toen versterkingssystemen nog niet bestonden.

De 4-snarige banjo heeft een kortere schaal en is hoger gestemd: bij een Tenor worden de snaren afgestemd op C-G-D-A en bij een Keltische G-D-A-E (één octaaf lager dan de mandoline).
Dit type banjo was het meest bespeelde model in de jaren 1920! Tegenwoordig kom je ze voornamelijk in Dixi-Jazz of Keltisch muziek.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop