x

Crash Bandicoot Mind Over Mutant Nintendo DS

€14,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Crash Bandicoot Mind Over Mutant Nintendo DS

Beschrijving:
In Crash: Mind Over Mutant wil de tot leven gewekte Neo Cortex de wereld brein voor brein veroveren! Hiervoor hebben Cortex en N. Brio een nieuw kwaad gefabriceerd – een tekstensturend, multifunctioneel apparaat, dat de geesten van zowel mutanten als buideldassen kan beheersen. Gewapend met een heldere geest en bliksemsnelle reflexen, moet Crash zijn vrienden, de titanen, bevrijden en orde op zaken stellen!

Dit keer krijgt Crash niet alleen het vermogen om verslagen vijanden te besturen, hij kan ze nu ook in zijn zak dragen en sterker maken, om hun krachten te gebruiken als de situatie daarom vraagt. Wumpa Island biedt spelers dit keer alle vrijheid om de gevarieerde omgevingen te verkennen, waarbij de mogelijkheden telkens afhankelijk zijn van het beest dat je bij je draagt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €14.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop