x

Denver DAB+ / FM Radio Denver DAB-33

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Denver DAB+ / FM Radio Denver DAB-33t

Beschrijving:
De Denver FM radio DAB-33 zwart is zowel een digitale, als een gewone fm-radio. Deze kleine en zeer praktische radio werkt met DAB+ en DAB band III. Voor zowel DAB- als fm-frequenties kun je ieder tien zenders voorprogrammeren. Het display van de radio is dot matrix lcd en heeft subtiel blauw backlight.

Met de telescopische antenne heb je op elke plek prima ontvangst. Je kunt zo op elke plek lekker genieten van je favoriete radiozenders. Met de mogelijkheid om een headset in te pluggen, heb je ook de keuze om je muziek even voor jezelf te houden.

De radio is klein van formaat en daardoor makkelijk mee te nemen. Je kunt de leukste zenders voorprogrammeren, zodat je niet lang hoeft te zoeken. Het lcd-scherm geeft altijd helder weer naar welke zender je luistert.

Kenmerken
Denver DAB33+ - DAB+ radio
Ingebouwde fm-radio
20 radiostations als preset
Dot matrix lcd-display
De klok staat automatisch goed via DAB
Telescopische antenne

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €35,-
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop