x

Disgaea 5 Nintendo Switch Game

€32,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Disgaea 5 Nintendo Switch Game

Beschrijving:
Disgaea 5 Complete bevat alle 8 bonus scenario's, 4 fan-favoriete personages, en 3 character classes die als DLC bij de PlayStation 4 versie van Disgaea 5 - Alliance of Vengeance waren toegevoegd.

Disgaea 5 Complete is een strategy RPG die honderden uren over-the-top gameplay biedt en vertelt een verhaal van wraak en rebellie. Als een nieuwe en verschrikkelijke Overlord genaamd Dark Void tracht om alle Netherworlds onder zijn macht te krijgen, is er één jonge demon die in zijn weg staat - Killia. In Disgaea 5 leid je Killia en zijn leger van rebellen op hun donkere en gevaarlijke pad naar wraak. Gevuld met meer over-the-top actie en hilarische verhaallijnen dan ooit tevoren.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €37,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop