x

DJI Mini 2 Fly More Combo | Drone

€ 319,99

€ 379,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

DJI Mini 2 Fly More Combo | Drone

Beschrijving:
De DJI Mini 2 is zo groot als jouw handpalm en film in 4K videoresolutie met 12 megapixel foto’s. De drone is eenvoudig te bedienen en heeft een automatische start en terugkeerfunctie. Je kunt eenvoudig jouw creativiteit kwijt dankzij bijvoorbeeld de panorama-modi. Vlieg vervolgens zonder moeite tot windkracht 5 met 31 minuten vliegtijd tot een hoogte van 4000 meter. Met de hoogte tot 4000 meter is het alsnog mogelijk om 4x zoom te gebruiken. Met de DJI Fly-app is het vervolgens mogelijk om de prachtige beelden of foto's die je hebt geschoten direct via social media te delen.

De DJI Mini 2 Fly More Combo is de complete set van de DJI Mini 2. De Fly More Combo beschikt over meerdere accessoires, waaronder meerdere schroeven, een charging hub, USB-oplader en schoudertas.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €599,-
Bij ons: €379,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop