x

DJI Spark Fly More Combo | Drone

drone

mooie beelden drone

4k

high res

snelle drone

beste drone

drone zonder certificaat

€ 219,99

€ 279,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

DJI Spark Fly More Combo'| Drone

Beschrijving:
LET OP! Beschadiging op het glas bij de lens (zie foto 6). Deze is niet zichtbaar op de opnames.

Portable DJI drone met Full HD camera, automatische volgfuncties, obstakel ontwijking, bediening via handgebaren en talloze automatische vluchtmodi. U bedient de drone via een iOS of Android smartphone of via de remote controller. Het bereik van de DJI Spark in combinatie met de afstandsbediening bedraagt in Europa 500 meter. De afstandsbediening maakt gebruik van 2.4Ghz en 5.8Ghz Dual Band frequenties, afhankelijk van het beste signaal.

Met de DJI Spark is het maken van unieke beelden nu voor iedereen toegankelijk. De kleine quadcopter is kleiner dan de DJI Mavic Pro dus het perfecte formaat om overal mee naar toe te nemen.

Deze DJI Spark Fly More Combo bevat een drone, remote controller, schoudertas en alle accessoires die je nodig hebt om aan de slag te gaan met de DJI Spark.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €600,-
Bij ons: €279,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop