x

Elektron Model:Cycles | Groovebox Synthesizer Drumcomputer

€ 219,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Elektron Model:Cycles | Groovebox Synthesizer Drumcomputer

Beschrijving:
De Elektron Model:Cycles is een desktop groovebox op basis van FM-synthese.
Er zijn zes tracks, je kunt op iedere track een model naar keuze plaatsen. Er zijn zes modellen: kick, snare, metal, perc, tone en chord, elk model heeft logischerwijs z'n eigen specialistische klankparameters. Er zijn twee globale effecten: delay en reverbs, met sends per track. Verder is er heel erg veel ruimte in deze machine om klanken en patterns op te slaan, je kunt echt een tijdje op pad gaan met deze Cycles zonder een backup-computer nodig te hebben. Ook een leuk detail is 't feit dat er USB-audio in zit, je kunt je audio dus naar - bijvoorbeeld - je smartphone sturen. Veel drumcomputers en grooveboxes zijn gebaseerd op (virtueel) analoge synthese en/of samples, daar de Cycles is gebaseerd op FM heeft deze dus ook een behoorlijk unieke klank die je niet direct uit al die andere grooveboxes haalt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €355,-
Bij ons: €219,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop